Harples

Foto: Bud Fenker

Joukeline geeft met veel plezier en passie harples aan jong en oud!

In 2014 is Joukeline aangesteld als harpdocente van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut, in navolging van Saskia Kingma (harpdocente Codarts conservatorium in Rotterdam). Sinds 2015 is Joukeline werkzaam als harpdocente bij de muziekschool van Ridderkerk. Hiernaast heeft zij een lespraktijk aan huis in Gouda.

Vanaf ongeveer 5 jaar is het al mogelijk om harplessen te volgen. Tijdens de harplessen wordt er aandacht besteed aan de ontwikkeling van de muzikaliteit, ritme, techniek, samenspel, noten lezen en muziek – en harpgeschiedenis.

Fotografie: Bud Fenker

Bekijk voor meer informatie over harplessen aan het Hellendaal Muziekinstituut het filmpje op de videogallerij van deze website of surf naar de website van het Hellendaal Muziekinstituut.

Voor meer informatie over harplessen in Ridderkerk kunt op de website van Stichting Cultuureducatie Zuid Holland Zuid kijken.

Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen! Voor meer informatie over een proefles en de harplessen kunt u surfen naar de websites van bovenstaande muziekinstituten, mailen naar info@joukelinesizoo.nl of het contactformulier invullen.